Onze klanten

Aannemers en Bouwbedrijven

Aannemers en bouwbedrijven uit geheel Nederland weten V&S te vinden. Wij zijn een aanvulling op hun kennis en hun werkzaamheden. Onze kracht is, dat wij het onderdeel ‘houtbouw’ van hen uit handen nemen, vanaf werkvoorbereiding, constructieberekeningen en planning tot aan de montage toe. Wij regelen het in nauwe samenwerking met alle betrokkenen.

Wilt u de constructie graag zelf monteren? Dat kan! Dan leveren wij een mooi bouwpakket aan, inclusief montagetekeningen.

Lees verder

Architecten

V&S werkt vaak en graag al vanaf het eerste moment samen met u als architect om een ontwerp tot stand te brengen. Wanneer uw schetsontwerp (vormgeving en indeling) klaar is, denken wij graag mee over de constructies. V&S tekent deze constructies gedetailleerd uit en denkt mee over de uitvoering, sterkte en werkvolgorde tijdens de bouwwerkzaamheden. Doordat wij alles in 3-d uittekenen ziet u direct alle details van de constructie, zoals die uiteindelijk gaan worden.

Lees verder

Tuin Architecten en Hoveniers

Vaak gaan onze bouwwerkzaamheden samen op met de werkzaamheden van een tuinarchitect of hovenier. Dat begint al tijdens de ontwerpfase. De ene keer heeft u een plan gemaakt van het landschap of de tuin (met daarin ruimte voor onze bijgebouwen) en een andere keer hebben wij een gebouw getekend waar omheen het landschap of tuin ontworpen kan worden. Tijdens dat proces is het goed om al in een vroeg stadium samen op te trekken om zo tot een perfect resultaat te komen.

Lees verder

Gemeente en Natuurinstanties

Vaak gaan onze bouwwerkzaamheden samen op met de werkzaamheden van een gemeente of natuurinstantie. Dat begint al tijdens de ontwerpfase. De ene keer heeft u een plan gemaakt van landschap of tuin (waarin plaats is voor onze bijgebouwen) en een andere keer hebben wij een gebouw getekend waar omheen het landschap of tuin ontworpen kan worden. Tijdens dat proces is het fijn om al in een vroeg stadium samen op te trekken om zo tot een perfect resultaat te komen.

Lees verder

Particuliere opdrachtgevers

Voor vele particulieren zijn wij de leverancier voor (o.a. eiken of douglas) constructies. Heeft u een constructie nodig bij de bouw van uw woonhuis, of gaat u een bijgebouw bouwen of een overdekt terras? Dan denken wij daarover graag met u mee.

Wanneer er al een tekening van een architect is, kunnen we daar direct mee aan de slag. Is er nog geen ontwerp of betreft het een overkapping of bijgebouw? Dan kunnen wij de bouw ervan maar ook het ontwerp voor onze rekening nemen.

Lees verder

Horeca en Recreatie

Gaat u een horeca- of recreatiegelegenheid bouwen? Wij denken dan graag met u mee. Wij bouwden eerder al B&B's, vergaderruimtes, horecagelegenheden en vakantiehuizen. Afhankelijk van de omvang van het project leveren wij de houten constructies en desgewenst bouwen wij het gehele project voor u. Tot in detail.

Lees verder
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then